LIMBURGSE TUINEN

Bent U een liefhebber van tuinen, kijk dan eens naar dit overzicht van beroemde Limburgse tuinen in Nederland en België. Ze zijn een (virtueel)  bezoek meer dan waard. Maar op sommige dagen van het jaar zijn ze ook geopend voor bezoekers.

MONDO VERDE – De tuin waar de hele familie plezier heeft!

Unieke tuinen, bijzondere dieren, leerzame dinosauriërs en spetterende attracties. Drie generaties beleven in Mondo Verde een boeiende dag vol spanning en plezier! Kijk snel naar de filmpjes en zie hoe elk seizoen hier zijn charme heeft.

Op de website van Mondo Verde ziet u op welke dagen Mondo Verde u nóg meer extra’s biedt. Er wordt het hele jaar door ongelooflijk veel georganiseerd!

Engelse tuin

Een leuke tuin vlak in de buurt is de Engelse tuin van de familie Wijnen, Termaar 56 in Margraten.

De Engelse tuin van Familie Wijnen is in de maanden juni, juli en augustus open.  Op zaterdag, zondag, dinsdag en woensdag van 11.00 tot 18.00 uur. Anderen dagen op afspraak. De entree bedraagt 3 Euro, maar daarvoor krijg je ook nog een heerlijke kop echte Engelse thee met een plakje zelfgebakken cake erbij.

Voor meer informatie, kijk op: www.engelsetuinenwijnen.vpweb.nl of stuur een e-mail naar engelsetuinenwijnen@kpnmail.nl.

Kwekerijen

Verder zijn er bijzondere kwekerijen in de omgeving, die voor de liefhebber een feest zijn om te bezoeken:

Kwekerij Bastin in Aalbeek