Beste Mevr Wetzels,

….Het AAIT HOES  was een heerlijk huis om vakantie te vieren, reuze bedankt daarvoor. Vooral alle kinderspullen en voorzieningen waren erg fijn! We hebben alles heel gelaten, geen servies laten vallen. Open haard hout hadden we zelf meegenomen.
We zijn naar Maastricht geweest, kasteel Hoensbroek en twee keer gewandeld ( erg prettig al die wandelingen in het huisje, prima verzorgd), pannekoeken gegeten, zelfs de taart was na enig misverstand toch nog bezorgd: heerlijk, verrassing geslaagd.
We zien de borg graag weer terug gestort op onze rekening.

Nogmaals bedankt voor de verhuur, we wensen u veel succes met de verkoop van de huizen,
Met vriendelijke groeten,

MvM  en  AB  uit Hoofddorp,  14 november 2011 16:12

Hallo Marlou,

Hierbij de foto’s van de schilderijen, gemaakt tijdens ons verblijf in mei 2011. Ik schilder graag in Limburg vanwege het prachtige landschap dat ik met mijn eigen kleurgebruik toch herkenbaar maak.

Groet Piet en Els Buijsman

         
Op 25 jan 2011, om 19:45 heeft H.R het volgende geschreven:

Beste mevrouw Wetzels,

Onlangs mochten wij ons 45 jarig huwelijk vieren in het geheel vernieuwde Aait Pannesjop. De Face-lift en de vernieuwing heeft ons veel warmte en gezelligheid bezorgd. Daarnaast hebben wij genoten van het geweldig mooie besneeuwde Zuid-limburgse land. Wij hebben u als een fijne vriendelijke gastvrouw ervaren. Op zo’n plaats in Beutenaken komt men tot rust. Een aanrader. Wij wensen u voor de toekomst heel veel succes voor het behoud van deze mooie appartementen.

Met vriendelijke groet
H en W

*

Op 12 jul 2010, om 19:11 heeft G. v.d. B. het volgende geschreven:

Geachte Mevrouw Wetzels,
Langs deze weg wil ik u nog even vertellen dat we allemaal erg genoten hebben van ons lange weekend in ‘t Aait Hoes en ‘s Aait Pannesjop.
Wat een uitstekend geoutilleerde vakantiewoningen!
Van uw zoon begrepen we dat beide woningen te koop staan, maar dat is toch wel een erg grote aderlating voor het vakantiebestand in Slenaken.
Nogmaals: onze complimenten voor een prima vakantielocatie!
 
Met vriendelijke groet,
G. van den B
12 juli 2010

*

Nous avons passé un très bon séjour.
L’appartement est vraiment très agréable.
Bien cordialement.
Mme HUTHER

*

Hartelijk bedankt voor het fijne vakantiehuis.
Wij hebben het erg naar onze zin gehad.
vriendelijke groeten Leo en Trudy